Sidor

måndag 20 maj 2013

Kraschlandat!

Ja en riktig frontalkrock...

Det var vad den här lille sötnosen gjorde mot mitt köksfönster i morse! En rejäl duns blev det och sedan en liten förvirrad en som hämtade andan på altanen. Tillräckligt länge för att jag skulle få ta en bild. Slutet gott, allting gott, efter ett par minuter var det upp och iväg igen och jag kunde dra en lättnadens suck!


Idag är det ledig dag och en massa pyssel som väntar här hemma. Grislamporna ska lämnas in för att få ny el och fina tygsladdar. Sedan ska huset förberedas för en villavisning om ett par veckor. Nej, vi ska inte sälja utan bara ha med det som visningshus för Varbergshus! Köksbänkarna i betong behöver slipas, den stora stalldörren i hallen skall färdigmålas och sedan väntar ett rejält röjande och rensande! Puh!

Som om inte det var nog så pågår en del större förändringar i trädgården... Maken har ju fått bestämma helt och hållet därute eftersom jag fick i princip helt fria händer med att rita huset och välja inredning. Spännande saker på gång och jag kan alltså bara hänga med och vara hantlangare! Nu väntar nya planteringar och mysiga sittplatser därute! Skall försöka ta lite bra bilder och visa er vad som händer.

Ha nu en riktigt skön måndag!

(PS! Du missar väl inte utlottningen här av keramik från Caesars Hem!)

2 kommentarer:

Rosa i huset i vitt sa...

Stackars liten ,tur att det gick bra
kram Rosa

Kavallinskan sa...

Tur att det gick bra för fågeln!
Utlottning låter kul, det ska jag kika på!
kram viktoria

Kanske gillar du:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...