Sidor

onsdag 21 mars 2012

Onsdag morgon...

Vilodag!

Efter en rivstart på veckan med mycket jobb och flera krävande möten beslutade jag att ta en vilodag och vårda mig själv idag. Sitter och njuter en kopp te vid frukostbordet. Muggen på bilden är en av fyra som jag släpade hem från en marknad i Sesimbra, Portugal i början på 90-talet. fortfarande är alla fyra hela!
Idag skall det läsas tidningar och gå långpromenader, vad gör ni denna onsdag?


♥ 
 

12 kommentarer:

Rapport till Vänfors sa...

Sitter också och tar hand om mig själv...en lindrig variant av någon av influensorna som går enligt doktorn:(. Känns lite surt när solen skiner så gott men å andra sidan så hade jag varit inomhus om jag jobbat. Du undrade vad jag ska göra med Christer. Jo, för ett år sedan ca startade han upp en liten firma där tanken var att utföra snickeriarbeten hos företag och privatpersoner. Vi var kanske lite osäkra eftersom såna små firmor poppar upp som svampar ur marken nu pga rotavdraget. Men han kastade sig in i detta och man kan väl lugnt säga att det finns att göra. Människor vill inte bara ha hjälp med snickerier de behöver hjälp med ALLT...trädgård,målning,städning,
handla...allt. Så nu kände vi att det var dags för mig att hoppa på.
Själv arbetar jag inom lokalvården i kungsbackakommun och har hela mitt liv haft fysiskt tunga och tyvärr rätt så ostimulerande och dåligt betalda arbeten. Visst har jag som alla andra en önskan att göra nåt helt annat men vågar inte ge mig på någon lång utbildning när man inte riktigt vet vart det leder eller om man klarar det.Feg, ja jag vet:(.
Jag hoppas ialla fall att det kan bli nåt av detta...man styr sina egna arbetstider,arbeten och man har ingen chef:)). Dessutom har vi, som du skrev, inga problem "med varandra". Har levt tillsammans i snart 15 år och gått igenom massor. Barnen står på bokanten med sina små vingar så snart kommer vår tid:)
Ha en fin dag och hoppas du får ladda batterierna ordentligt.
Kram Annika

Tina sa...

jag har packat upp och tvättmaskinen går varm..
Tack för hälsningen inne hos mig, vi får ta en fika snart!

KRAM

House number 11 sa...

Låter härligt! Vi ska ha mysmellis nu!
Kram Jenny

Industri house sa...

Jag har också gått en liten promenad :) Ska sätta mig med en stor caffelatte och nya sköna hem tidningen!mysigt som bara den:) Ha en fin dag!kram jessica.

Rosa huset i vitt sa...

Man behöver en vilodag ibland ..jag har min imorgon

Kram Rosa

Hemma på Sjuan sa...

Så skönt med lite återhämtning. Här har det varit fullt upp eftersom jag ska iväg på mässa imon men jag ser fram emot en lugn helg :)
Ha det gott! Kramis Suss

Vardaxlyx sa...

<3 Jag vill önska sötaste dig en kanon fin torsdag <3
KRAM i massor!!!!

Norr om Köpenhamn sa...

Hej Susanne!
Vad kul att du skriver det där med pallkragar som inte har fått sin rätta plats. Jag står nämligen här med precis samma problem ;o) En stor gräsmatta och var sjutton ska jag börja?? Jag vet att jag vill odla i pallkragar o odlingslådor som min man har byggt, franskt kastanjestaket ska omringa en del av landet och kanske en liten trädgårdsbod ska också få plats. Jag tror att jag ska börja med att markera ut med pinnar och rep. Så kan jag flytta runt lite.... Hur gör du? Funderar på underlaget också.....kanske sten, kanske grus och så plattor runt om så blir det lättare att klippa gräset.
Mycket att tänka på ;o) Men kul!!

Ha en mysig torsdagskväll o helg!
Kram
Ulrika

Casa of Mia sa...

Vilken vacker mugg, kram

Anna sa...

Kika in på min blogg så väntar en liten överraskning!

Hege Sletsjøe Morris sa...

Så fint bilde og kopp så klart. Håper du har hatt en fin dag! Takk for koselig hilsen fra deg! klem Hege

dianasdrommar sa...

Vilken underbar kopp :) kram Diana

Kanske gillar du:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...