Sidor

fredag 28 oktober 2011

Dotterns nya rum - Före: Planering & drömmar

Så var det då dags att börja med lilltjejens nya rum, snickaren kommer imorgon bitti kl 08.00! Rummet i sig är ganska litet men takhöjden går från 3,20 till 3,50. Därför bygger vi ett sovloft i halva rummet med gott om plats för en säng och en hög med mysiga kuddar. Under blir det som ett "dressingroom" med byrå, klädförvaring och en stor spegel. Lilla damen har nog ärvt sin mammas försmak för lyxiga hotell, för hon har mycket bestämt förklarat att "det skall kännas som ett lyxigt hotellsovrum"!
FÖRE!
 I mitt arbetsrum har vi samlat urklipp på väggen med inspirationsbilder från fina sovrum som hon tycker om.Tapeter från Fiona & Intrade

Textilier från Indiska & Mio
I går kväll var vi hos Flügger Färg i Kungsbacka och beställde tapeter. Det blir en guldig med lite linne-yta i hela rummet förutom långväggen uppe på loftet, där valde vi den mönstrade i guld och koppar. Varma toner som skall kompletteras med kuddar och överkast med lite mer färg, lila, turkos & grönt. Det blir väl lite åt orientaliskt princessrum när det är klart... Roligt att lilltjejen är så intresserad av inredning redan nu, hon har varit mycket engagerad i hela husbygget och kommit med mycket synpunkter och idéer!


Nu skall vi snart fika in helgen med nygräddade kanelbullar!

Ha en skön helg!

Susanne

2 kommentarer:

Ika sa...

Roligt att hitta nya bloggar som ligger i närheten av där man själv bor. Ska bli roligt att se det orientaliska princessrummet.

Vintage House sa...

Hej
så roligt och inspirationsbilderna ser härliga ut:)
det blev faktiskt en pumpa idag åkte med barnen och nu står den ute i mökret och lyser så fint...
önskar er en mysig helg
Kram
sandra

Kanske gillar du:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...