Sidor

onsdag 19 oktober 2011

Hösten har flyttat in

  
Oj, vad fort dagarna går...  Märker att det kan gå ganska lång tid mellan inläggen men det är medvetet. Efter en vår och sommar med alldeles för högt tempo så är det nu långsamhetens lov som gäller här hemma. Sitta inne och läsa, skrota runt i skogen, plocka svamp och framförallt ingen stress och inga måsten, bara göra sådant som känns bra helt enkelt!

Lite pyssel hemmavid har det dock blivit under den gångna helgen, vardagsrummet har fått på sig höstkläderna! Tröttnade på vita soffor i kombination med svarta hund- och katthår. Nu har vi istället antracitgrå soffor med vita hundhår... Lite tomt på väggen bakom soffan, väntar på 3 st beställda förstoringar av bilder som jag tagit här runt tomten.


Har också hittat en lampa som funkar (IKEA). Den ursnygga och enorma turkosa industrilampan som jag testade för ett par veckor sedan var helt fel, den "åt upp" hela rummet.

  Ha en trevlig kväll!

Susanne

3 kommentarer:

Kamomilla sa...

Oj så mysiga bilder!
Tack för din hälsning! Vad trist att du inte kan läsa min blogg på datorn- någon gång för länge sedan hände det åt en bekant också- men så vips, mitt i allt var problemet borta. Kanske ett bloggerspöke.. ;)
Tur att du har din i-phone!

Vintage House sa...

Hej
så otroligt mysigt det ser ut och det är skönt att bara ta det lungt under hösten och njuta....
tack för din ord!!
kram
sandra

Lilla Kullan sa...

Mysigt och fint.:-) Stina

Kanske gillar du:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...